Fast Track Academy

Strive For Excellence

Misi Kami Mengubah Pengalaman Belajar Anak-Anak Anda Dengan Lebih Seronok dan Berkesan. 

PENERAJU PENDIDIKAN INTERAKTIF PERTAMA DI MALAYSIA

Kami Menggunakan konsep belajar sambil bermain (Fun Learning) dan mengetengahkan konsep Explore & Discover didalam setiap kelas.

Pada Tahun 2021, Fast Track Academy mula dikenali sebagai peneraju pendidikan digital dan pusat pendidikan interaktif yang pertama di Malaysia.

Konsep yang pertama seumpama ini telah beberapa kali ditampilkan secara eksklusif di Media Semasa seperti Buletin Utama TV3, Buletin Didik TV dan Berita TV9.

We At Fast Track Academy Firmly Believe That Education Lead To Essential Groundwork For A Bright And Brilliant Future

- Tuan Syed Ahsan, Ceo Fast Track Academy

PERMULAAN FAST TRACK ACADEMY

Telah ditubuhkan pada November 2013 dan dikenali sebagai Fast Track Tuition Center.

January 2014 kami telah beroperasi secara aktif di Center Sungai Dua Penang, Center Bertam dan kawasan sekitar Pulau Pinang.

Dari 2014 hingga 2019 sebelum Pandemik Covid melanda, Fast Track Tuition Center menawarkan kelas tambahan secara fizikal (Berkumpulan & Perseorangan) untuk pelajar dari PraSekolah, Tahun 1 sehingga Tingkatan 5.

IMG-20181211-WA0060a
TEAM FT 2018
IMG_1104
photo_2024-03-21_18-22-47

FAST TRACK ACADEMY KINI

6 Tahun dikenali sebagai Fast Track Tuition Center, pada tahun 2020 kami telah diperbadankan sebagai Fast track Sdn. Bhd. dan telah dikenali sebagai Fast Track Academy.

Berikutan daripada pandemik yang melanda dan kesan daripada perintah kawalan pergerakan (PKP), Fast Track telah berjaya menerokai dan memperkenalkan satu kaedah pembelajaran melalui medium kelas Online Futuristik ke seluruh Malaysia.

Tahun 2020 adalah permulaan kepada Kelas Online di Fast Track yang memberi penekanan pada konsep kelas yang Interactive, Futuristic & Fun Learning.

team-2-icon.png

PELAJAR KAMI

Sehingga kini, Fast Track Academy telah membantu lebih 25000 pelajar seluruh Malaysia dengan guru yang bertauliah dan berkredibiliti melalui semua platform kelas yang ditawarkan di Fast Track Academy.

Matlamat kami di Fast Track Academy adalah untuk melaksanakan kaedah pengajaran berteknologi tinggi sesuai dengan zaman digital pada hari ini dan melahirkan pelajar yang mahir, inovatif, berdaya saing dan berpencapaian tinggi.

TOTAL PELAJAR DIBANTU
0